Kvalitný zelený čaj bio Kumamoto-Soyo s povzbudzujúcim účinkom a výraznou chuťou umami.
Bio čaj sencha Kumamoto-Soyo bol vypestovaný na juhu hory Aso vo výške 500-800 m.n.m na ostrove Kjúšú, zbieraný na jar 2023.
Jeho výrazná chuť typická pre japonské čaje pripomína niekomu aj vývar alebo zeleninovú polievku. Pomáha na sústredenie a je vhodný na pitie ráno alebo cez deň.
Nápoj svetlozelenej farby je možné pripraviť vo viacerých nálevoch. Odporúča sa neochutený.
Príprava: 2g čaju zalejeme 100ml vody s teplotou do 70° a lúhujeme minútu. Pripravíme takto viac nálevov, lúhovanie a dochutenie prispôsobíme individuálnej chuti. Môžete skúsiť aj krátke alebo dlhé lúhovanie v studenej vode.
Pôvod: Japonsko, Kogacha Europe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nastavenie