Kvalitný pražený zelený čaj s ľahkou a jemnou vôňou, ktorý prospieva tráveniu. Vďaka nízkemu obsahu teínu ho s obľubou v Japonsku pijú aj tehotné ženy a deti.
Bio čaj hojicha vznikol pražením čaju sencha pri vysokých teplotách. Čaj bol zbieraný na jar 2023.
Jeho upokojujúca chuť pomáha na uvoľnenie a relaxáciu, preto je vhodný na popoludňajšie a večerné pitie.
Nápoj zlatohnedej farby je možné pripraviť vo viacerých nálevoch a prípadne dochutiť mliekom alebo jeho rastlinnou náhradou.
Príprava: 2-3g čaju zalejeme 200ml vody s teplotou 90° a lúhujeme minútu. Pripravíme takto viac nálevov, lúhovanie a dochutenie prispôsobíme individuálnej chuti.
Pôvod: Japonsko, Kogacha Europe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nastavenie